Palvelemme sinua, joka etsit omaa Lapin kotia tai tarjoat omistamaasi huoneistoa tai kiinteistöä myyntiin Tunturi-Lapin alueella.

Työmme arvoja ovat luottamuksellisuus, paras palvelu ja yhdessä onnistuminen. Vahva aluetuntemus ja pitkälle vuosien taakse ulottuva kokemus erilaisista kohteista tekevät meistä alan vahvan osaajan.

Suuret kontaktimäärät asiakkailtamme mahdollistavat hyvän kanavan myydä tai ostaa tunturikohteita. Mikäli olet päättänyt hankkia loma-asunnon, sijoituskohteen tai tontin, meiltä löydät siihen mahdollisuuden ja ammattilaisen neuvot. Lisäksi palvelemme arviointiasioissa.

Maa ja metsätilat

Toimimme myös maa- ja metsätilojen välittäjänä Lapin eri alueilla. Palveluumme kuuluu erilaisten kiinteistökokonaisuuksien välittäminen sekä hankinta uusille omistajille. Suoritamme kohteiden hankintaa myös ostotoimeksiantojen pohjalta. Samalla tavoin välitämme jo omistuksessa olevia kiinteistökokonaisuuksia eteenpäin tehokkaasti. Välityspalkkio 4,5 % (sis. alv 24%) kauppahinnasta tai sopimuksen mukaan. Minimipalkkio 3800€ (sis. alv 24%).


Sijoittajille tarjoamme palvelua, jossa rakennamme Lapin metsäkiinteistöistä sopivan kokonaisuuden ja annamme konsultointia metsämaan hankintaan, jalostamiseen ja myyntiin liittyen.

Tiedustele maa- ja metsätilojen mahdollisuuksia kauttamme. Autamme mielellämme.